My spring wishlist

Mine største ønsker i 2018

skaermbillede-2018-04-01-kl-23-48-251/ Kamera linse/objektiv 2/ Gucci sko 3/ Mulberry taske 4/ Gucci bælte 

Dette indlæg skulle egentligt havde været udgivet i starten af året – men det fik jeg desværre ikke gjort, så derfor deler jeg det nu. Jeg har lavet en lille collage over ting som jeg godt kunne tænke mig at spare sammen til i løbet af året, og prøve at få købt. Mit mål er ikke, at få købt alle tingene, men prøve i hvert fald at få købt én af tingene. Jeg tænker tit over at mit kamera er ‘dårligt’ eller at jeg bare ikke har den rigtige linse. Derfor leder jeg lige nu efter den der ‘gode’ linse, hvor alting bliver sløret i baggrunden. Det ser så fedt ud. Når jeg fx. har lyst til at skyde outfitbilleder, vil jeg gerne have at jeg er i fokus, og at baggrunden er sløret. Så hvis du ved hvilken linse jeg har brug for, så skriv det endelig nede i kommentaren. Skoene fra Gucci har jeg kigget på i over 100 år, jeg synes de ser ret behagelige ud og så er de jo bare seje. Dem gad jeg godt at rocke til et par hullede jeans og en sej t-shirt. Jeg har kigget på en hverdags-taske i lang tid, og så denne i Orphan Black. Den er jo perfekt til ethvert outfit og begivenhed. Et bælte fra Gucci (igen). Normalt går jeg aldrig med bælte, men jeg tænker at det kan være med til at pifte et outfit lidt mere op. Jeg kunne godt tænke mig det smalle Gucci-bælte. Nu må vi se om nogle af tingene bliver en realitet, men lækre er de altså!

Har I noget I bare må eje i 2018?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My spring wishlist