MALENE BIRGER WISHES

MIT MAKEUPBORD + HYPPIGSTE SPØRGSMÅL

vanityvanity close upmakeupbord

Hej piger, jeg håber I nyder denne solskinsrige onsdag morgen! Jeg har valgt at lave ét helt indlæg til ære for mit makeupbord. “Hvor har du købt det?”, “hvor meget kostede det?”, “kan man stadig købe det?”, “Sætter du det til salg, for så vil jeg gerne købe det?”, er nogle af de mest hyppige spørgsmål jeg får hver dag på Instagram (@simonekronborg).

Og nej, jeg sætter det desværre ikke til salg, kan jeg allerede svare på nu. Det er mit bedste køb længe, og jeg er simpelthen så glad for det. Hvis man skulle være i tvivl, hørte stolen og spejlet med da jeg købe det. Så det er ligesom ét sæt. Og jeg får SÅ mange komplimenter på det, både på sociale medier men også i virkeligheden. Og jeg kan godt forstå det. Det er flot, og der er meget plads, hvis man skal sidde og lægge sin makeup. Jeg har intet skrivebord på mit værelse, så mit makeupbord bliver også brugt til andet end kun makeup.

Jeg har haft det siden 8. klasse, det vil sige ca. 6 år. Da jeg købte det for nogle af mine konfirmationspenge. Og det er virkelig overraskende at det holder så længe, da jeg har en tendens til at få mine ting ødelagt hurtigt (spørg mig ikke hvorfor). Nu er der sikkert nogle der falder ned af stolen, så hold godt fast. Men makeupbordet + stolen + spejlet, kostede i alt lidt over 8.000. MEN jeg var så heldig at jeg så det til halvpris, så lidt over 4.000 blev min pengepung fattigere. Men det er gode penge jeg kom af med, synes jeg selv. Det skal lige siges at det er fra Lisbeth Dahl. Og fordi det er så lang tid siden jeg købte det, er jeg desværre ikke sikker på, at man kan købe det længere. Jeg har ikke selv set det siden. Så jeg tør ikke love noget.

Men det er jo spejl-agtige-overflader, så der vil hurtigt komme fedtfingre på. Så man skal være god til lige at tage en klud engang imellem. Jeg har prøvet at lede efter bordet på nettet, for at give jer et link, men jeg har ikke kunnet finde det, desværre.

Har I selv et sminkebord, og hvilket har I? Vil elske at se jeres!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: Hi girls, I hope you enjoy this sunshiny Wednesday-morning! I have chosen to write a whole post in honour of my makeup vanity. “Where did you buy it?”, “How much did it cost”, “Can I still buy it?”, “Will you put it up for sale, cause I would love to buy it?”, are some of the most frequent questions i get everyday on Instagram (@simonekronborg).

And no, I will not put it up for sale. It is my very best buy, and I am so happy about it. If you were wondering, the chair + mirror was with it, when I bought it. Like in one set. And I get SO many compliments on it, both on social media but also in reality. And I do understand. It is beautiful, there are a lot of space, if you want to sit and do your makeup. I have no desk in my room, so my makeup vanity is also used to other stuff than just makeup.

 I’ve had it since 8th grade, so about 6 years now. I bought it from some of my confirmation money. And it do really surprise me, that it has lasted for so many years, because I tend to get my stuff ruined quickly (don’t ask me why). Some of you might fall off the chair now. But the makeup vanity + chair + mirror, cost a total of 915 pounds. BUT I was so lucky that I got it for half of the price, so about 458 pounds. But I feel like I am happy about my buy. And it is from a store here in Copenhagen, called Lisbeth Dahl. And because it is so many years since I bought it, I am not sure that you can buy it anymore. I have not seen it since. But you might be lucky to find it somewhere.

It do has a mirror surfaces, so it will quickly get dirty fingers on it, and you can see it. So you have to be good to clean it. I have tried to look for the makeup vanity on the internet, so I could give you a link, but I have not been able to find it.

Do you have a makeup vanity, and where from? I would love to know!

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

 • Nadia

  Hej, kan du fortælle mig hvilken hjemmeside eller hvor du har købt det så jeg kan undersøge om jeg også kan købe det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Hej Nadia, jeg har købt det hos Lisbeth Dahl butikken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waow hvor er det flot! (næsten) Alle pigers drøm! Jeg har selv et makeup som jeg er glad for, men det der slår vidst alt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Tusinde tak! Vi piger kan bare ikke leve uden et makeupbord, hæhæ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MALENE BIRGER WISHES