50 books everyone should read

Mødested for bloggere og virksomheder (et nyt men godt site)

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Find-bloggere.dk

skaermbillede-2017-09-06-kl-12-42-42Dette indlæg er ment til både virksomheder, og især også Jer bloggere. Det handler om denne smarte (og nye) platform, hvor man nemt, hurtigt og gratis opretter en profil. Find bloggere her er en form for mødested, så virksomheder kan møde bloggere og omvendt.

For bloggere er det en super smart og nem måde, at finde opgaver på, hvor man samtidig kan tjene penge på at skrive en masse lækre indlæg. Det tog ikke mere end 4 minutter at oprette mig som ‘blogger’, og dermed er det bare om at komme i gang. Tryk øverst på ‘Bloggeropgaver’, og der vil komme aktive opgaver frem. Du kan (hvis du har lyst) indsnævre dine søgeresultater. Fx kan du indtaste antal månedlige besøg på bloggen, vælge kategori som fx beauty eller film & musik, budget og lokation. Derved kommer der de resultater op, som du søger. Nedenfor ser I hvordan det kommer til at se ud. Der er lige nu fundet 10 bloggeropgaver til mig. I princippet kan du søge alle opgaver, hvis du har lyst til det, og hvis det passer ind til din blog. Virksomhederne kan også selv tilbyde dig en opgave. Men du bestemmer helt selv om du vil afvise opgaven eller tage den.

Virksomheder kig længere nede i indlægget!

skaermbillede-2017-09-06-kl-11-37-22Til virksomheder er det også bare en super smart måde, at finde bloggere på hurtigt – så slipper I for at bruge tid på at lede efter os! Opret dig som virksomhed, og opret din opgave til bloggerne med det samme. Bloggerne ansøger til opgaven hvis de har lyst, og du kan som virksomhed gå ind og udvælge hvem du vil have til at lave opgaven. I kan derefter skrive sammen inde på siden, hvis det skulle være nødvendigt. Bloggeren sender opgaven til dig, og du godkender og betaler derefter.

Det er så smart, at man har mulighed for dette. Det er både virkelig nemt for virksomheden, men også for bloggerne. Og så er det en god måde at tjene penge på, på noget man elsker. Nemlig at blogge. Håber I fandt dette indlæg hjælpsomt!

Find-bloggere.dk

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 books everyone should read