HVAD JEG TAKKER FOR

MORNINGS ARE FOR TEA AND A GOOD BOOK

min-morgen

Jeg er netop lige stået op, og drikker en kop te imens jeg læser i den bedste bog i verden. For ikke at nævne filmen, wow. Siger jeg bare. Jeg sidder i vores udestue og prøver at samle tankerne lidt. Jeg er vild med rolige morgener, som bare kører i ens eget tempo. Noget af det første jeg gør når jeg slår øjnene op om morgenen er, at tjekke mine sociale medier, altså facebook, instagram og snapchat.

I den her uge føler jeg ikke der sker så meget. I dag skal jeg lave ingenting, yay. Jeg er den person, som godt kan lide at have aftaler hele tiden, hver dag stort set. Jeg keder mig hurtigt hvis jeg ingenting laver i 2 dage. Så vil jeg hellere have et fuldt skema, med lidt run på. Er jeg den eneste? Men tirsdag og torsdag skal jeg på arbejde. Og fredag skal jeg nok ud og juleshoppe med en veninde. Lige få købt nogle julegaver. Det bliver rart. Jeg håber I får den bedste mandag!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: I just woke up, and drinking a cup of tea while I am reading the best book in the world. Not to mention the movie, wow. I am sitting in our conservatory, trying to gather my thoughts a little bit. I love quiet mornings, where you can just be you. One of the first things I do when I open my eyes in the morning is checking my social media, like facebook, instagram and snapchat. That is how you really start the morning right.

I do not feel so much is happening this week. Today I’m doing nothing, yay. I am the person who likes to have appointments all the time, every day almost. If I am not doing anything in like 2 days, I get bored. So, I would rather have a full schedule. Am I the only one feeling this way? But Tuesday and Thursday I am working. An on Friday I’ll go out and Christmas shopping with a friend. Buy some presents for Christmas, and stuff. It will be nice.

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD JEG TAKKER FOR