Ebay fund #2

My favorite challenges

Som youtuber og blogger er der rigtigt mange af disse såkaldte ‘challenges’, som er sjove at lave. Jeg nyder selv at se dem eller læse dem. Derfor vil jeg nævne nogle af mine yndlings, som jeg endda ikke har prøvet endnu. Men det kan være det sker en dag, hvem ved. Det ser i hvert fald sjovt ud. Skriv gerne hvis I har prøvet nogle af dem.

30-day-challengesDenne 30 day challenge, handler om at få bloggeren til at tænke. Hver dag i de 30 dage, skal du skrive et indlæg om de ting der står, fx ‘hvordan du håber din fremtid kommer til at blive’, eller ‘ting du både kan lide og ikke så godt kan lide ved dig selv’. Det får rigtigt meget bloggeren til at tænke, hvilket jeg super godt kan lide. På denne måde bliver indlæggene også lidt mere personlige. Jeg overvejer selv at lave denne challenge.

30-day-photo-challengeMed ’30 day photo challenge’ kommer din blog med garanti til at shine af lækre nye billeder. Der vil nemlig komme hjemmelavede fotografier hver eneste dag. Denne challenge lyder super sjov, især for de elskede fotografer derude. Jeg kan lige forestille mig nogle mega lækre billeder, i top kvali.

30-day-makeup-challengeHer kommer en til alle makeup guruerne, og nok også en jeg selv godt kunne se mig selv lave. Jeg er vild med makeup og derfor ville det være sjovt at lave denne challenge. Den foregår også i 30 dage, hvor man blandt andet skal skrive indlæg omkring ‘hverdags-makeup’, og ‘kun 4 produkter’ osv.

Dette var nogle af mine favoritter, håber I kunne lide det! God torsdag

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay fund #2