30 questions tag

My spring wishlist

Hej piger, i dag fik jeg sådan lyst til at kigge på lidt forårs tøj, fordi jeg virkelig savner sol og varme. Vejret er desværre ikke lige noget at råbe hurra for endnu, men det bliver bedre! Så nu er det altså på tide at rydde lidt ud i garderoben, så der er plads til alt forårstøjet. Jeg har surfet lidt rundt på nogle forskellige hjemmesider, og har dermed gemt nogle af mine favorit items.

Læs også: 4 forårs-musthaves til garderoben

foraar-toejHER // HER // HER

foraars-wishlistHER // HER // HER

spring-wishlistHER // HER // HER

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 questions tag