I DREAM TO WEAR

MY VALENTINO BOOTS

valentinovalentino bootsvalentino boots xx

Arggg, jeg har købt de flotteste Valentino støvler. Modtog dem for nogle dage siden, og er virkelig forelsket i dem. Jeg har faktisk købt dem af en blogger fra England, som hedder Lydia her. De er kun brugt få gange, så der er stort set ingen skræmmer på dem. Udover det så fik jeg dem selvfølgelig lidt billigere, nu når de er brugt et par gange. Yaaaaaay. De er så flotte at jeg næsten ikke nænner at gå i dem, så lige nu står de bare på mit værelse, haha. Men de skal selvfølgelig snart bruges hvis jeg skal noget fint. Glæder mig til at gå i dem.


ENGLISH: Arhhh, I just bought the most beautiful Valentino boots. Got them a few days ago, and I am in love with them. I actually bought them from a blogger living in England, called Lydia here. They are only used a few times, and dont really have any scratches or anything. Beyond that, I got them obviously a little cheaper now when they are used a couple of times. Yaaaaay. They are so stunning that I don’t want to use them, so right now they are just in my room, hahah. But of course I need to use them very soon, to parties, or events or something. Can’t wait to have them on, they are so comfortable.

Skriv en kommentar

  • bonusliv

    Du er nomieret til en Liebster Award – læs mere på min blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR