Tiffany & Co. | Deres nyeste parfume

Nattøj fra Hunkemöller og hyggedag hjemme

Reklame // Produkterne er modtaget i gave

28207938_10210476076290205_984396817_o
Hunkemöller eyes trøje og Hunkemöller hyggebukser

Se lige mit fine nye sæt nattøj fra Hunkemöller. Jeg er ret vild med at rende rundt herhjemme i nattøj eller hyggetøj på dage hvor jeg ikke skal noget specielt. Så det gør jeg også i dag.

Spørg mig ikke hvorfor, men jeg er blevet helt vild med grå, og bestilte endda mere tøj (end hvad I ser foroven) fra deres hjemmeside som også var i farven grå. Men det er nu også en pæn farve, ikke? Det viser jeg i et andet indlæg. Jeg faldt for denne trøje, da jeg synes den er helt vildt sød, og så elsker jeg at der står “Say hello to a new day”. Jeg blev faktisk ret overrasket over materialet, for hold nu op hvor er den blød at røre ved. Bukserne er nu også meget behagelige og passer til selve trøjen. De har elastik i taljen og så kan man snøre dem hvis man har lyst. Jeg elsker det her sæt i hvert fald.

28340121_10210497962957358_1326691779_oHunkemöller rib culotte bukser og Hunkemöller strømper

Jeg fik også lige lyst til at vise jer de her mega lækre og hyggelige bukser. Jeg har set den her type bukser så mange steder, og har i lang tid villet eje et par. De er simpelthen så gode at have på.

Hunkemöller sælger meget mere end bare lingeri og undertøj. De har også en masse fedt nattøj og hyggetøj, jeg er blandt andet også faldet for deres velvet pyjamasbukser og velvet trøje. Det er så pænt. Men det må blive en anden god gang! Derudover har de også sportstøj og badetøj til enhver smag.

Nu vil jeg forstætte med min hyggedag og måske sætte mig og se et afsnit af Catfish, årh hvor jeg elsker det show!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiffany & Co. | Deres nyeste parfume