Nelly pink week

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER 7/ HER 8/ HER 9/ HER 10/ HER 11/ HER

Lige nu ville jeg ønske at der ikke stod 0,- på min konto, for jeg har seriøst fundet nogle af de pæneste ting på Nelly. De har Pink Week i denne uge, og i dag er dagens deal at der er 30% rabat på NLYbyNelly + 20% rabat på alt (undtagen udsalgsvarer eller andre tilbud). Jeg føler lidt, at de fleste ting jeg har fundet er sommeritems – det er nok fordi jeg drømmer mig væk til en destination med sol og varme! Jeg er især helt forelsket i den brune top (nr. 1), den flotte bh (nr. 5) og leopard bikinien, som er såååå smuk!

Jeg har ikke de vilde planer i denne uge, udover at se Outlander færdig. Så hvis I har forslag på blogindlæg, må I meget gerne smide dem i kommentarfeltet, så jeg kan få en idé om hvad I gerne vil læse om. Kys for nu!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mood board