MY VALENTINO BOOTS

NEW HAIR COLOUR

new haiR CROPHAIR COLOUR NEWHAIR COLOUR CROP

I går aftes farvede jeg mit hår, fordi jeg gerne ville have det en smule lysere end jeg havde i forvejen. Altså en meget lys lysebrun. Jeg kan godt lide denne nye hårfarve, men jeg havde forventet en lysere farve, end det blev, og hvilket jeg havde håbet på. Men det er the issue når man køber hårfave, og farver det selv, så ved man aldrig hvordan det vil ende med at se ud, haha. Men jeg kan godt lide denne farve, men jeg tror bare at jeg beholder denne farve til min fætters konfirmation (i slutningen af denne måned), og så farver det igen til min søsters konfirmation, d. 5 maj.
Men hvad synes I om min nye hårfarve?


English: Last night I dyed my hair, because I wanted it to be a bit lighter than my natural hair colour. Like a very light brown. I do think this is a very nice colour, but I was actually expected that it was a bit lighter, than it turned out to be, which I also had hoped for. That is the issue when buying a hair colour and colour it yourself, so you never now how it will going to look like, haha. But I actually like this colour, but I think I will keep this colour until my cousins party (at the end of this month), and then I will dye it again just before my sisters party, 5 may.
But what do you think about my new hair colour?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY VALENTINO BOOTS