6 trends der hitter dette efterår!

Nude & grey

Lige nu sidder jeg og spiser min morgenmad, som i dag består af spejlæg på toast – det er det bedste! Jeg skal nemlig ikke lave det helt store i dag, andet end at jeg skal deltage i et event senere i dag. Den seneste tid har jeg været uendeligt glad for farverne nude og lysgrå. Mest af alt fordi det er pæne farver, men også fordi det vil passe til (stort set) alt andet i ens outfit. Jeg tror aldrig rigtigt det er farver som vil gå af mode, og det håber jeg heller ikke det gør. Er der nogle farver som I bare er mega glade for?

Læs også: Mine seneste køb ⎪ Hverdags outfit – hvor jeg blandt andet lige har købt en super lækker nude strik!

Jeg har virkelig lysten til bare at skrive 5 indlæg om dagen – dog er det lidt for meget, så det vil jeg skåne jer for. Jeg har også virkelig mange idéer, men er der nogle indlæg som I rigtig gerne kunne tænke jer fra mig her på bloggen? Så sig endelig til.

screen-shot-2018-03-07-at-10-19-141. (affiliate link) HER 2. HER 3. (affiliate link) HER 4. HER 5. (affiliate link) HER

 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

  • Jeg er også vild med grå og nude. Og alle andre neutrale farver. Når man rejser meget og bor i udlandet, er det med at leve så minimalt som muligt, og der er det altså bare lettere at have få stykke tøj, som alle passer sammen (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ret glad for både nude, grå og sort, og hvid, massere af hvidt. Både i indretningen men også i min tøjsmag <3. Spændende med event!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 trends der hitter dette efterår!