Mine guilty pleasures

Nye telefon covers fra Ideal of Sweden + en lækker rabatkode

Reklame // Produkterne er modtaget i gave

idealofswedenGodmorgen skønne piger. Det er godt nok koldt i dag selvom solen titter frem hist og pist. Jeg håber at kulden snart vil stoppe, så foråret kan vise sig lidt. Jeg savner sol og varme vitterligt meget, haha.

Som I nok kan se er jeg allerede begyndt at gå lidt i forårs- og sommer-mode mht. mine nye iPhone covers fra Ideal of Sweden. Det ene cover jeg har valgt er med appelsiner, og jeg synes simpelthen det var så sødt her til sommer. Det hedder ‘Tropical Fall‘. Det andet cover jeg valgte er et rigtig forårs-cover, og det hedder ‘Springtime whimsy‘. Det er fra en kollektion der er lavet i samarbejde med den tyske influencer Kinga. Hun har lavet 3 forskellige covers, og de er simpelthen så flotte alle sammen. Så jeg er nu allerede parat til sommer ifølge min iPhone!

Hvis du også er helt pjattet med de smukke covers fra Ideal of Sweden, så kan du lige nu få 20% rabat med koden: IDEALDK. Koden gælder indtil den 31. marts.

Har du et cover fra Ideal of Sweden, så vil jeg meget gerne se det. Skriv det nede i kommentarfeltet. Det er altid spændende at vide hvilke der er jeres favorit.

iphone-covers

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine guilty pleasures