Weekend reading

Nyt tøj│NA-KD rabatkode

Reklame / Produkterne er modtaget i gave

Jeg har endnu engang været så heldig at indgå et samarbejde med NA-KD, som jo har noget af det fedeste tøj, hvis jeg selv skal sige det. For ikke særligt lang tid siden ryddede jeg ud i min garderobe, og havde næsten intet tøj tilbage (virkelig, jeg havde omkring 3 bluser/toppe og 2 par bukser), så jeg er oprigtigt glad over at kunne lave disse tøj-samarbejder!

Nedenfor kan I se hvad jeg valgte fra deres hjemmeside, og hvis man kigger grundigt efter ser det ikke særligt sommerligt ud. Og ja, det ved jeg godt. Problemet er bare, at jeg følte jeg manglede trøjer – altså langærmede. Så det har jeg endelig fået nu! 2 af bluserne er i en form for strik-materiale, så dem kommer jeg nok ikke til at bruge lige nu. Den stribede bluse er ikke nær så ‘tyk’ som de andre, og så er den bare fed. Jeg har et eller andet for striber, og kan ikke få nok af det. Striber og prikker går man aldrig galt i byen med.

Læs også: Min seneste ordre

Den lyserøde strik er fra Schanna’s kollektion i samarbejde med NA-KD, og hende har jeg jo fulgt et stykke tid på Instagram og Snapchat. Hun er den sødeste! Og I skal selvfølgelig ikke snydes for min fine rabatkode. Den er ‘kronborg20’. I får 20% rabat med den på deres hjemmeside. Er I ligeså vild med tøjbrandet ligesom jeg?

1/ HER 2/ HER 3/ HER

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend reading