Mest læste indlæg i 2017!

Nyt ur | Rabatkode til ChrisCopenhagen ure

Reklame // Produktet er modtaget i gave

p1010217
Jeg har aldrig rigtigt gået så meget med ur da jeg var yngre, da jeg synes det var irriterende at bære på armen, og da jeg altid brugte min mobil til at se klokken. Men nu hvor jeg er blevet en del ældre er jeg faktisk ret fan af det. De sidste to år har jeg altid haft et ur på håndleddet. Nu synes jeg nemlig det er en ret fed accessory at gå rundt med.

Så nu har jeg modtaget dette fine ur fra ChrisCopenhagen. Jeg har SÅ mange brune og hvide ure, at jeg tænkte, at nu var det på tide med et sort ur. Et klassisk, minimalistisk og enkelt ur, som kan bruges til alt og alle begivenheder. Og det er jeg fan af! Lige nu har jeg simpelthen gået med det hver dag siden jeg modtog det, og jeg er ret vild med det.

p1010220
I kan finde alle deres forskellige dameure lige HER. Jeg faldt nu også pladask for ‘Vor Frue Kirke’-uret, som jeg synes er utroligt specielt og elegant. Men det ur jeg valgte hedder ‘Det kongelige bibliotek’ og kan findes HER.

Det bedste af det hele er, at jeg samtidigt har modtaget en meget lækker rabatkode til alle mine skønne læsere. Få 25% på jeres køb med koden: SK25CC1217.

p1010219
Du kan også finde andre smukke ure hos Uniwatches.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mest læste indlæg i 2017!