February wish list

Nyt yndlings spisested

Så er jeg endelig tilbage på bloggen efter en uges fravær. Må være ærlig at indrømme, at inspirationen til indlæg har været lidt væk, og det sker altså en gang imellem. Der er ikke lige sket det store, så derfor har jeg ikke vidst hvad jeg skulle poste indlæg omkring, og hvad I vil se. Sig endelig til hvis I har noget på hjerte som I brænder for at høre om eller læse om. Jeg overvejer også meget snart at starte på youtube – men jeg skal nok sige til når det sker.

I går var jeg inde i byen med Nikoline og hygge en masse. Vi havde en hel dag hvor vi skød en masse content til bloggen og Instagram + vi tog os en lille lunch (og det kommer jeg til nu). Atelier September er nok blevet mit nye yndlingssted, når jeg skal have en hurtig og let frokost. Det er instavenligt og smager sindssygt lækkert – selvom det er så enkelt. Og så kan man tage nogle lækre billeder i deres gode vindues-lys. Hvad er jeres yndlings spisested (elsker at få inspiration til nye steder)?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

February wish list