Tip: Hand sanitizers

NYX Professional Makeup event

For ikke så længe siden blev jeg inviteret til et event med NYX Professional Makeup, hvilket man heller ikke kunne undgå at se på de sociale medier. Der var nemlig ret mange som deltog, både fra Sverige, Norge og Danmark. Det blev holdt på Dandy, så det var jeg ret spændt på, da jeg ikke har været der før. Vi var der i forbindelse med deres nye Love you so mochi-kollektion, som er inspireret af den japanske treat-mochi. Jeg har brugt NYX makeupprodukter så længe jeg kan huske, så jeg var ret excited. Og det var SÅ gennemført. Og fedt.

img_4959Hvis man kender mig så ved man at jeg er en sucker for sushi. Årh jeg elsker det, der var nemlig vegansk sushi til eventen. OG  det var lyserødt? Det var lækkert. På billedet ser jeg ret optaget ud pga. sushien, og det var jeg virkelig også, haha.

img_4960Der var lækre drinks man kunne gå op og hente i baren, hvis man havde lyst til det. Jeg mener, at der var 3 forskellige slags. Jeg smagte selvfølgelig på en lyserød drink med candyfloss og guldglimmer på toppen.

img_4961Der var rig mulighed for at touche lidt op på sin makeup. Så hvis man havde lyst kunne man selvfølgelig gå hen og prøve nogle af deres mange NYX produkter, og jeg skulle da lige prøve nogle fra deres nye kollektion. Jeg faldt pladask for deres nye highlightere, de var virkelig smukke. Det var en pigedrøm, som gik i opfyldelse, der var nemlig fyldt med makeup over det hele.

img_4962Selvfølgelig var der også en dj, som spillede en masse lækkert musik.

img_4963Se kollektionen i mit indlæg jeg postede i går: Love you so mochi⎪NYX Professional Makeup

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Hand sanitizers