HOW TO MAKE A SMOOTHIEBOWL

NYX SOFT MATTE LIP CREAMS

Øverste række fra venstre til højre ⎪ First row from left to right:
Copenhagen – Tokyo – Buenos Aires – Ibiza – Antwerp – Cannes 

Nederste række fra venstre til højre ⎪ Last row from left to right:
Prague – Amsterdam – San Paulo – Milan – Istanbul – Stockholm – Cairo 

NYX LIPSTICKS ALL

nyx lipsticks

nyx lipsticks rødlige

nyx

Jeg er helt vild med disse soft matte lip creams fra NYX, som I nok kan se. Jeg er ved at lave en lille samling, da jeg nu har 13 af dem, haha. Jeg elsker især deres nude farver, som ‘Stockholm’ og ‘Cairo’, og ‘Copenhagen’, som er en lidt mørk bær-farve. Men virkelig flot! Jeg kan virkelig anbefale disse! Konsistensen synes jeg også er rigtig god, det føles lidt som at putte silke på læberne. De er mat, hvilket jeg rigtig godt kan lide, for det ser SÅ flot ud. Og så holder de også ret længe, selvfølgelig holder de ikke hele dagen, men jeg blev meget overrasket over hvor gode de er. Og så dufter de altså også ret godt, synes jeg. Jeg har købt mine fra Cocopanda, men de kan sagtens også fås i Matas. Har I prøvet dem? Og hvilke er jeres yndlings?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: I absolutely love these soft matte lip creams from by NYX, as you probably know. I’m collecting, and I do have 13 of them now. I especially love their nude ones, ‘Stockholm’ and ‘Cairo’, and ‘Copenhagen’, which is a dark berry colour. So pretty. I can really recommend these. The consistency is also really good, it feels a bit like putting silk on the lips. So soft. They are mat, which I really like, I love that mat look. And they do last a long time on the lips, I think, unfortunately not all day, but I was very surprised with how good they are. And they smell pretty good too! I bought mine from Cocopanda, but you can probably get them at your local boots. Have you tried them? And which ones are your favourites?

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO MAKE A SMOOTHIEBOWL