Inspiration til årets pakkekalender

Økologisk hud- og hårpleje⎪John Masters Organics

Reklame // Indlægget er sponsoreret af Bellabellacci.dk

Søndage er dedikeret til skønhed og ‘mig tid’. Det er min yndlings dag på hele ugen, da jeg altid sætter tid af til mig selv på den dag. Jeg elsker at gå og hygge om mig selv, og rigtig have en pige-dag. Ansigtsmasker, negle, hyggelige lys, hudpleje og i det hele taget skønhedsprodukter. Og især i dag, hvor jeg er træt og bare har brug for at pleje min hud og mit hår efter i går, hvor vi holdte kæmpe 18-års fødselsdag for min søster.

Har I nogensinde hørt om John Masters? John Masters Organics er bæredygtige og økologiske produkter. De naturlige John Masters produkter findes både til kroppen og håret til gode priser. Derudover er der også et lys og en læbepomade, som jeg blandt andet har linket nedenunder. Disse to produkter, lyder utrolig tiltrækkende og helt sikkert noget jeg godt kunne finde på at prøve. Jeg synes også lavendel og avokado balsammen lyder meget godt (især avokado-delen!).

John Masters Organics er som sagt naturlige og skånsomme og indeholder dermed ingen former for kemikalier – og det kan vi godt lide! Alle ingredienserne i produkterne er nemlig certificeret af EcoCert, Quality Assurance International, California Certified Organic Farmers, Oregon Tilth eller Organic Crop Improvement Association, hvilket betyder at alt er perfekt. De naturlige ingredienser er fri for giftige tilsætningsstoffer, og der benyttes vildt dyrkede ingredienser og koldpressede ekstrakter, som er mindre skadelige for miljøet og produkterne er ikke blevet testet på dyr!

Nu vil jeg have lidt ‘mig tid’ og få lavet mig en god kop kakao og sætte mig med en ansigtsmaske. Har I kendskab til John Masters, og hvilke produkter kan I bedst lide? #Bloggersdelightplus

Tjek gerne de fine produkter ud jeg har linket til, og se det store udvalg fra John Masters her.

1/ Blodappelsin og vanilje bodylotion 2/ Hår spray 3/ Maske 4/ Blodappelsin og vanille duftlys 5/ Lavendel og avokado balsam 6/ Læbepomade 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til årets pakkekalender