20180326-dsc_0425

Hej og velkommen, mit navn er Simone og jeg er 21 år. Jeg bor i Storkøbenhavn, i Herlev sammen med min skønne familie. I 2015 blev jeg færdig med gymnasiet, og studerer lige nu som Eventkoordinator på NEXT kbh, hvilket er rigtig fedt. Jeg er vild med at deltage i events, og er meget interesseret i det der sker bag eventsene. Super spændende og interessant.

Jeg hygger mig meget mens jeg kan, og prøver at være super social med alle mine venner og veninder, og elsker dermed også at lære nye mennesker at kende. Jeg elsker at sidde en vinterdag eller regnvejrsdag under dynen med en film og en kop sød jordbærte. Det er noget af det bedste jeg overhovedet ved. Jeg elsker hygge. Og er stor fan af sushi, og min svære obsession med hyggelige caféture.

Derudover har jeg en stor passion for fashion, og beauty. Hvilket man også kan få et indblik i på min Instagram profil @simonekronborg. I er velkomne til at følge med. Jeg er helt vild med at udtrykke mit liv igennem billederne. Så værsgo, at tag et kig.