Produkter jeg ville købe igen

“On the go kit” Ablooms nye lancering

Reklame // Gave fra Abloom Skin Care

Jeg har brugt min morgen med en masse andre bloggere til et super hyggeligt event hos SimpleRAW. Vi skulle høre om hudplejeproduktet Abloom. Jeg har ikke selv prøvet mærket før, eller hørt om det. Og det har nogle af jer måske heller ikke? Så jeg tænkte at jeg lige ville lave et indlæg omkring deres nye lancering af hudplejeprodukter. Nemlig denne æske som indeholder 5 forskellige produkter. Den er blevet lanceret i dag faktisk.

OBS: Billeder fra eventen vil komme op i morgen, så husk at kig forbi!

abloom-skincare Alle deres produkter er parfumefri, vegansk og ikke testet på dyr, hvilket vi jo godt kan lide!

Organic Night Cream
Den indeholder en masse A, B, C og E vitaminer (dem man har brug for), roseblomst og sheasmør som øger ens naturlige glød i huden. Påfør den inden sengetid, da den hjælper med at reducere fine linjer, rynker og åbne porer natten over.

Organic Purifying Cleanser
En rensende cleaner som jeg er ret begejstret for, da jeg stod og manglede en. Heldigt at jeg dermed har fået mig en fra Abloom. Den renser huden intensivt og grundigt, og har en orange i sig, som er en naturlig sæbe. Man skal anvende denne renser to gange hver dag.

Organic Soothing Lotion
En lotion som giver en rigtig god behandling til huden. Derfor er den god til problemhuden. Den er anti-inflammatorisk og antibakteriel, hvilket altid er godt hvis man har acne eller eksem. Den indeholder også både B og C vitaminer, fransk lavendel, vild kamille, olibanum, hav eg og orange.

Læs også: Tip: Virkelig god (og billig) blush palette

abloomOrganic Miracle Treatment Oil
Denne olie hjælper med at give en intens næring til tør eller beskadiget hud og gør hudens udseende lysere. Derudover er den også ret god mod acne og til at reducere pigmentering, da den indeholder gurkemeje. Den er ideel til olierede hudtyper og kan påføres både i ansigtet og kroppen.

Organic Day Cream
Denne dagcreme reparerer, beskytter og forynder huden. Marigold blomst styrker hudens forsvar og den tilsatte echinacea hjælper huden med at genoprette sig efter skadelige giftstoffer forårsaget af forurening og UV-stråling.

Læs også: Produkter jeg ville købe igen

Dette sæt koster 989 kroner, og indeholder 5 forskellige produkter i rejsestørrelse. Rejsesættet kaldes for “ON THE GO KIT”, da man hurtigt lige kan have produkterne med på farten. De siger, at hudplejeprodukterne er så rene at du kan spise det. Men jeg tror at jeg springer over, haha. Køb det HER.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter jeg ville købe igen