Haul (alt jeg købte i Amsterdam)

Open air biograf i Kongens Have

Nu når vejret er så godt hele dagen, er det en perfekt mulighed at se film udenfor. Og jeg elsker at se film, især i biografen. Men ligenu er der Open Air biograf i Kongens Have. Jeg var der i går aftes og så E.T. og det var det hyggeligste jeg længe har prøvet. Se film under åben himmel og med en herrenice stemning, så bliver det ikke bedre. Vi havde både tæppe og lidt godter med, og vi hyggede os. Kunne du også godt tænke dig at prøve det? Så er det der både i aften og i morgen. Jeg kan virkelig anbefale det, og så er det gratis!

Tirsdag d. 31. juli: Rumrejsen år 2001 ca. kl. 21.30

Onsdag d. 1. august: Stop making sense ca. kl. 21.30

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

  • Ej, hvor hyggeligt. Nogle har jeg sgu godt, jeg boede i nærheden af Kbh.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så hyggeligt. Zulu laver et lignende arrangement inden længe. Er vild med det. Bor desværre ikke i Kbh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser virkelig hyggeligt ud og noget jeg helt klart ville prøve, hvis jeg boede tættere på København😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haul (alt jeg købte i Amsterdam)