50 spørgsmål

Orange wall and black dress

Kjolen er fra Boohoo, og solbrillerne er fra Primark

I den her uge har jeg ikke set andet end storys og billeder fra modeugen – på de sociale medier. Og det driver mig til vanvid, jeg ville nemlig ønske at jeg selv var til alle modeshowsene! Heldigvis kan man få lov til at følge med hos andre på især Instagramstory, og det er jo dejligt, når man ikke selv kan være der 😉

I dag var jeg dog inde på Revolve og fik set lækre nyheder som udkommer til SS19, ååårh I kan godt glæde jer. Der er så mange lækre farver, især lyserød, rød og orange bliver et hit. Jeg var forbi Hunkøn’s stand og fik et glimt af deres nye smukke kollektion, jeg kan ikke vente!

Lige nu har jeg ret ondt i fødderne, fordi jeg har gået hele dagen og hele dagen i går. I går var jeg nemlig med Trine inde i Kbh og hygge. Vi tog et par billeder, og fik nogle lækre forfriskninger på en cafe, da det føltes som 50 grader. Hvad har I lavet de her dage? Nyder I varmen? Det gør jeg!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

 • Kan man godt bestille fra primark online?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Nej desværre ikke, man kan kun se nogle af de produkter de har i butikken. Men jeg håber meget snart, at man kan købe fra deres webshop! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 spørgsmål