Gummistøvler og vinterstøvler til den kolde (og regnfulde) tid

Pæn trenchcoat til små 199 kroner

Reklame // Produktet er modtaget i gave

LETSSHAKEITUP er Heidi Klums nye kollektion lavet i samarbejde med Lidl. For ikke så længe siden var jeg til et event, hvor jeg fik lov til at vælge denne skønne trenchcoat. Jeg har aldrig ejet en ‘rigtig’ trenchcoat, og har allerede haft den på en del gange efterhånden. Jakken kommer også i sort og rød og kommer KUN til at koste 199 kr! Så det er lige før at jeg også overvejer at skaffe mig den i sort. Jeg kiggede også på nogle af skoene fra kollektionen, dem var jeg også ret forelsket i!

Kollektionen Heidi Klum x Lidl udkommer på søndag d. 16. september i alle Lidl butikker!

Nu var min plan egentlig at sætte mig at se den nye serie ‘YOU’ på Netflix, men jeg kan se at den desværre ikke er kommet på endnu (kun traileren) – og den udkom i USA i går. Øv, krydser fingre for at den snart kommer, for kan altså ikke vente mere! Kender I det? Hav en fortsat dejlig tirsdag.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gummistøvler og vinterstøvler til den kolde (og regnfulde) tid