Weekend reading

Pink balloon sleeves & skirt

nede-fra-paa-strandenI sidste uge da det var forholdsvis varmt tillod jeg mig at tage på stranden. Til dels for at få lidt sol på kroppen (selvom det ikke var meget), men også for at skyde outfit billeder. Lige den dag følte jeg for farven pink. Pink bluse med ballon ærmer og en nederdel i en lidt mørkere farve (den siger dog ‘lilla’ på hjemmesiden). Både nederdel og blusen er lige nu sat ned, det er en god deal! Om lidt skal jeg til at rydde ud i min makeup, det glæder jeg mig ikke til. Det kommer nok til at tage halvdelen af dagen. Hav’ en dejlig dag!

Sweatshirt: Nelly // Skirt: Nelly // Earrings: Maanesten // Sunglasses: Monki
on-the-beachpaa-strandenHvad skal I lave i dag?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend reading