INSPIRATION TIL INDRETNING

PINK FUR SHOES + CLEAR HEEL SHOES

new-shoes
Jeg har bestilt de sødeste par lyserøde sko, med pels på (dem i ser på billedet). Jeg kunne simpelthen ikke stå for dem da jeg så dem, og tænkte bare at jeg måtte eje dem. Samtidig bestilte jeg også disse lidt højhælede sko, med en klar glas-hæl, hvilket jeg synes ser ret elegant ud. Og jeg er vild med det elegante og feminine look. Dog ærger jeg mig en smule over, at jeg ikke fik købt dem i en større størrelse. Men jeg overvejer rigtig meget, at bestille nogle flere sko, som dem. De er begge fra Boohoo, og er rigtig billige. Alt fra Boohoo er trods alt billigt. Så den hjemmeside, kan jeg virkelig godt anbefale. De højhælede kan I finde lige HER, og de pelsede finder I lige HER.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: I have ordered the cutest pair of pink shoes with fur on them (the pink ones in the picture). I simply could not resist them when I saw them, and I just had to get them. At the same time I ordered these little high-heeled shoes, with a clear glass heel, which I think looks quite elegant. And I love the elegant and feminine look. However I should have bought them in a larger size. But I do think that, I want to order some more shoes like those. They are both from Boohoo, and really cheap. You can find the high heel right HERE, and the pink ones HERE

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

shoes-on

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL INDRETNING