91 af de mest populære instagram hashtags for fashion bloggere (og hvordan man bruger dem)

Pink top & leather skirt

p1010002Jeg fik lige lyst til hurtigt at vise mit outfit fra i dag. Min lækre og varme jakke er fra Tommy Hilfiger (de har desværre ikke beige mere). Nederdelen er fra H&M, og blusen er fra Topshop. Et perfekt efterårs outfit med strømpebukser indenunder, synes jeg. Man kan ligeså godt lide nyde den sidste sol, inden det bliver helt vinter. Og det snart er tid til varmt tøj! Jeg har lige været forbi Gucci butikken og fik noget lækkert med hjem. Det kommer på bloggen i morgen, så husk at hold øje. Ha en god weekend

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

91 af de mest populære instagram hashtags for fashion bloggere (og hvordan man bruger dem)