Huda Beauty | The rose gold eyeshadow palette

Plakater der pynter hjemmet | Inspiration

Reklame // Produkterne er modtaget i gave

Jeg har været så heldig at modtage nogle rigtig pæne plakater fra BGANordic.dk. Jeg skal jo på et tidspunkt flytte hjemmefra, og derfor er jeg ved at tænke over hvilken stil jeg godt kunne tænke mig at køre i. Og er derfor så småt begyndt at “samle sammen” af ting som jeg kan tage med mig. Jeg har valgt 2 store plakater samt 2 guld rammer, som jeg har hængt over min sofa på mit værelse – men de kommer til at hænge over min seng når jeg flytter. “Never go to bed angry” og “Always kiss goodnight“, synes jeg dermed kunne være meget sødt at have hængende på soveværelset. Jeg har både rammerne og plakaterne i størrelsen 50×70.

imageedit_59_8378752227

imageedit_61_3042542811Jeg fik også valgt mig 2 lidt mindre plakater. De omhandler begge to mode, da jeg jo elsker alt med mode at gøre. “Fashion” og “If you can’t stop thinking about it buy it“, er i en A4 størrelse, og jeg er ret vilde med dem. Jeg synes det giver helt vild meget inspiration i hverdagen med sådanne citater rundt omkring i hjemmet, og det er noget jeg godt kunne tænke mig noget mere af – især når jeg har mit eget sted.

imageedit_63_4924833774

imageedit_66_5033783301Jeg kunne næsten ikke vælge mine plakater, da jeg skulle bestille dem. Netop fordi der er SÅ mange fine plakater på deres hjemmeside. Jeg er helt vild med deres plakater med fashion-motiver, og må have sådan nogle næste gang! BGA Nordic er svensk men forhandler også til Norden, Tyskland og Østrig, de har dog ingen fysisk butik i Danmark men sælger til Danmark via deres hjemmeside. Jeg er i hvert fald ret vild med de plakater jeg fik tilsendt, og synes det giver lidt mere liv med lidt plakater på væggene. Hvad synes I?

imageedit_68_3688956089
I kan finde mere inspiration på deres Instagram profil HER.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huda Beauty | The rose gold eyeshadow palette