AT THE BEACH

POKEMON GO HAR SKUFFET MIG

pokemon-go-144717

De sidste par uger, er der især én app, som har taget overhånd, faktisk over hele verden. Nemlig Pokemon Go spillet. Jeg har ikke set andet end det, på de sociale medier, både Facebook, Twitter og især Instagram, med folk der har lavet memes, eller pranks. Man kan se folk går rundt på gaderne og spiller det, da de går med sin mobil, og swiper tommelfingeren opad.

Her den anden dag, da jeg skulle lave mig nogle dejlige jordbær, kigger jeg ud af vinduet, og ser en fremmed mand i bare fødder, som står ude foran mit hus og prøver at fange en Pokemon, haha. Forinden havde der altså lige været 2 drenge samme sted, for at fange den. Jeg kan ikke lade være med at grine af det, jeg synes simpelthen det er så sjovt, at sådan en app, bliver så populær, det er jo bare et must have at have den, eller i hvert fald prøve den!

Men jeg må desværre indrømme, at jeg er lidt skuffet over spillet. Spillet er blevet over-hyped, helt vildt meget. Så jeg tror lidt at mine forventninger til spillet har været helt i top, og det har nok bare gjort at jeg ikke synes spillet er så fedt, som folk giver udtryk for. Det fedeste ved spillet er jo helt klart, at det er Pokemons man fanger, og det fx ikke er en hel zoologisk have man skal fange. Hvis man bare fangede forskellige dyr, tror jeg faktisk ikke folk ville spille det så meget.

Men ja – jeg blev faktisk lidt skuffet over Pokemon Go – jeg har dog stadig spillet på min telefon, men jeg har kun åbnet det den ene gang, jeg downloadede appen, haha.

Men jeg vil meget gerne høre jeres mening om Pokemon Go!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: Especially one app has taken over the world, the last couples of weeks. That is the app called Pokemon Go. I have not seen anything else but Pokemon Go on social media, Facebook, Twitter and Instagram especially with people who have made memes or pranks. You can see people playing it while they are walking around the streets with their phone, swiping their thumbs up.

They other day, when I had to make me some lovely strawberries, I looked out the window and saw a strange man in bare feet, standing in front of my house and trying to catch a Pokemon, haha. Before him, there was 2 boys exactly the same place, trying to catch it too. It’s just too funny, and so weird with an app that has been so popular. The app is a must have or at least everyone have to try it.

But unfortunately I have to admit that I am a little bit disappointed with the game. I think the games has been over-hyped  SO much. So I think my expectations for the game, has been top notch, and that has probably made me think, that I don’t think the game is so nice, as people are saying, if you know what I mean. The coolest thing about the game is, that you are catching Pokemons. I don’t think the app would have been so much popular, if you had to catch animals, to get a whole zoo or something. Then I don’t think people would play it that much. But it is cool that it is Pokemons.

But yeah – I was actually a little bit disappointed about Pokemon Go – I still have the game on my phone then, but I have only opened the app once, and that was when I got the app, haha.

But I would love to hear your opinion about the popular app?

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT THE BEACH