"hvordan får du så stærke og lange negle?"

Produkter jeg ville købe igen

produkter-jeg-ville-koebe-igen

Benefit Fake up Concealer
En concealer jeg bliver ved med at vende tilbage til, hver gang jeg er løbet tør. Jeg vil skyde på, at jeg har omkring 7 tomme i min samling lige nu. Den blev også nævnt i min “In my makeup bag” for et år siden, ret sjovt. Men den er god til at dække, og cover up de mørke rander under øjnene. Og så fugter den samtidig.

EOS læbepomader
En læbepomade som jeg altid har med mig på farten, da den er god i størrelsen og nem at have i tasken. Den fugter mine læber godt, og dufter simpelthen så lækkert. Den røde er en af mine favoritter.

CLEAN Warm Cotton Parfume
Sig mig, har I prøvet denne parfume? Jeg har næsten brugt min op, og ved I hvorfor? Fordi den er så f*cking god i duften. Åårh, man dufter af rent sengetøj på en god måde. Efter man har taget et sprøjt af denne parfume på, føler man sig altså bare ren og skøn igennem hele dagen. Duften holder nemlig en hel dag. Så skønt!

The Body Shop Scrub
Jeg har en tendens til at få rigtig tør hud, og så er denne body scrub altså virkelig et musthave. Jeg renser mit ansigt hveranden dag med denne scrub, og det hjælper virkelig på min tørre hud. Og så dufter den skønt af oliven.

Læs også: Perfumes on my wishlist

Urban Decay Naked 3 palette
Jeg bruger denne palette hver dag, da jeg elsker de her jordfarver den har. Jeg elsker brune og lyse farver til mine øjne. Lige nu bruger jeg ekstremt meget den der hedder ‘Limit’, jeg elsker farven.

Ansigtsmasker
Jeg kan godt lide at bruge tid på mig selv, og det inkluderer selvfølgelig ansigtsmasker. Jeg bruger mest dem fra Matas eller fra Normal. Men jeg har ikke som sådan nogle yndlings, jeg elsker bare generelt ansigtsmasker, da jeg synes de gøre noget for min hud. Og så er det en skøn måde at afslutte sin dag på.

Hvilket produkt kunne I godt finde på at købe igen og igen?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"hvordan får du så stærke og lange negle?"