Ebay fund #4

Raadvad (bestik & køkkengrej)

Indlægget er skrevet i samarbejde med Amagerisenkram.dk

raadvad-bestikGodmorgen kære læsere, jeg håber I får en lækker tirsdag. Jeg kommer ikke selv til at lave så meget i dag, udover at jeg udkommer med et lidt anderledes indlæg. Nemlig det her indlæg som skal omhandle Raadvad bestik. Måske nogle af Jer kender til mærket, og bruger det selv? De laver et rigtigt flot og stilrent bestik! De laver en masse forskelligt køkkengrej udover bestikket. Deres mål er at få folk til at stå i køkkenet lidt oftere. Dette gør virksomheden igennem deres mange produkter, som giver en glæde i at stå og kokkerere. Jeg kan selv ret godt lide at lave mad (dermed ikke sagt at jeg er en mesterkok, for det er jeg bestemt ikke) – og hader hvis jeg ikke har det rigtige køkkengrej jeg skal bruge. Det er langt federe at stå og lave mad, hvis man har det rigtige værktøj til at gøre det. Desuden er deres produkter lige til at betale. Da det er gode og rimelige priser. På linket ser I noget af det bestik de har til salg. Og der er endda tilbud lige nu! Dette var blot et lille og anderledes tip fra mig til Jer. Håber I kunne bruge det til noget!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay fund #4