Raunsborg event – skønhed kommer både indefra og udefra

I torsdags var jeg inviteret til et virkeligt smukt event på en virkelig smuk location. Der var simpelthen dækket så flot op med smukke blomster, og så blev det holdt på Restaurant Vækst. Det var første gang jeg var der, og helt sikkert et sted jeg ville komme og spise. Når man kommer ind, går man nærmest ind i et kæmpestort drivhus, da der hænger planter ned fra loftet overalt og lyskæder.

Raunsborg har udviklet og skabt nogle nye kosttilskud til både mænd og kvinder – og det var dem jeg skulle høre lidt om. Mange kvinder og mænd døjer nemlig med daglige hudproblemer, men glemmer oftest at pleje huden indefra. Så derfor har Raunsborg udviklet denne serie af kosttilskud, som plejer både hud, hår og negle. Prisen er 349 kr. (90 kapsler).

Jeg glæder mig til at prøve dem, og forhåbentlig blive lidt smukkere, både indeni og udenpå! Hvad siger I, er det ikke en smuk setting? 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mood board