Today I'm wearing

Red dress love

Jeg har lige indset at jeg ingen røde kjoler har, og det er en skam. Røde kjoler er så smukke, og alle piger burde have mindst én i deres kjole-samling. Og jeg faldt pladask for denne søde kjole fra Nelly HER. En anden ting som jeg også lige har indset er, at jeg intet skabsplads har mere. Jeg har endda 3 moduler, af de der fra Ikea man selv kan sammensætte. Og de er desværre helt proppet. Derfor har jeg besluttet mig at sætte noget af mit tøj til salg, på en app der hedder Zadaa. Det sker i dag, så kig forbi bloggen igen omkring kl 17, hvor jeg fortæller lidt mere om det. Det bliver godt!

see-deep-dress

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today I'm wearing