Serie søndag - 3 gode serier som du skal se hvis du elsker indretning og hjem

Richmond & Finch FW18

Reklame // Produkterne er modtaget i gave

Richmond & Finch er et mobilmærke som jeg ikke har beskæftiget mig med før. Jeg har ikke ejet et af deres covers før, og da jeg fik mailen, om jeg havde lyst til at modtage to covers, var jeg ikke i tvivl. “Ja tak”, og gerne dem med dyr på. De har lige udgivet deres efterårs/vinter-kollektion, der indeholder blomster og dyre-print. Er de ikke smukke?

De er udkommet med 8 nye designs i kollektionen, og jeg har så modtaget to af mine favoritter. Favoritterne hedder Green Leopard og Pink Tiger, jeg er vild med de friske farver – grøn og lyserød – og så synes jeg bare at dyrene er vildt smukke at kigge på.

Fordi jeg elsker dem så meget, har jeg skaffet en rabatkode som giver 20% rabat på Richmond&Finch, hvis I bruger koden ‘SIMONE20’. Nederst i indlægget har jeg været så sød, at lave en collage med de nye covers, så I lige kan se hvordan de ser ud. Hvilket kan I bedst lide?

SE HELE KOLLEKTIONEN HER

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie søndag - 3 gode serier som du skal se hvis du elsker indretning og hjem