Vogue's 73 question tag

Rituals makeup

Reklame // Produkter modtaget i gave

I fredags var jeg jo til pressedag som mange af jer sikkert bemærkede på min Insta story? I den forbindelse fik jeg disse pæne produkter fra et pr-bureau. Og tænkte, at jeg måske lige ville tippe om dem her på bloggen. Har I selv nogle af de her skønne produkter?

rituals-makeup-1De fleste kender nok selve mærket Rituals, men jeg har faktisk kun prøvet deres hudprodukter. Så det er første gang jeg prøver deres makeup. Det er egentlig heller ikke fordi jeg har hørt folk snakke om deres makeupprodukter så meget. Så jeg var super spændt på at teste dem!

Læs også: Rituals butiksåbning

rituals-makeup-oejenskygge-paletteJeg forelskede mig hurtigt i denne øjenskygge palette, da jeg stod med den i hånden. Farverne er lige mig. Jeg er ret vild med de brunlige og meget naturlige farver. Denne palette har både glimmer øjenskygger og matte farver. Glimmer farverne er meget pæne, men jeg er nok mest til de matte, da jeg godt kan fornemme at glimmeret vil være ud over hele ens ansigt. Det er nemlig en meget ‘løs’ glimmer. Selve størrelsen på paletten er ret god + der er spejl. Så den er god at have med i tasken, fordi den har en nice størrelse. Desværre er det en limited edition, så jeg er ikke sikker på om den er udgået eller hvornår den gør. Jeg kunne ikke finde den på nettet, så måske er den udgået..

rituals-makeup-cheek-og-eyeGlimmerpudder (Pink Brown): En pæn glimmerpudder der er silkeblød og giver en perfekt glød til huden. Den har lidt brunlige og pink-ish farver i sig, som vil være gode at bruge her til sommer. Den kan både bruges som øjenskygge og på kinderne. Dog synes jeg godt at farverne kunne have været en lille smule mere pigmenterede, de ‘fader’ nemlig hurtigt ud, så man ikke rigtigt kan se det. Men igen, en herre god størrelse! Der er 5 farver, som man roligt kan blande sammen for at få en rigtig fin naturlig glød.

rituals-makeup-pudderKompaktpudder: En pudder, som jeg har ventet på i så lang tid. For at være ærlig, har jeg ikke haft en pudder i noget tid, og derfor blev jeg bare nødt til at prøve denne fra Rituals. Den er god, og så koster den kun 185 kr! Den giver huden et naturligt resultat og holder huden mat.

rituals-makeup-eyelinerØjenblyant (Jungle): Jeg bruger aldrig øjenblyanter, men måske jeg skulle bruge det noget mere. Den her khaki-grønne farve fangede mit blik med det samme. Det er jo en helt vild med pæn farve, og den er ret pigmenteret. Det gode er også, at den har en blyantspidser i bunden. Den skal jeg bare lige finde ud af hvordan fungere. Men den koster 85 kr.

rituals-laebestifter

laebestifte-farver-ritualsLæbestifter (Golden Beige + Raspberry Red): Nok de produkter jeg har været mest excited over, må jeg indrømme. Læbestifterne har en blød og skinnende konsistens, hvilket gør det lidt til en lipgloss og læbestift i én. De er ret behagelige at have på læberne, og slet ikke tunge som nogle godt kan være. Min favorit er nok den rødlige farve. Jeg sidder med den på læberne nu, og den er så blød og let at man faktisk glemmer at man har den på. Jeg tænker, at jeg må anskaffe mig nogle flere af de her læbestifter!

rituals-makeup-paentHar I prøvet deres makeupprodukter? Og hvad synes I?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vogue's 73 question tag