30 Nelly favoritter - de fineste styles

Rød leopard kjole og rabatkode på Ideal of Sweden

Her får I tirsdagens outfit, jeg havde nemlig iført mig denne sprøde røde kjole fra Karen Millen, og en læderjakke. Da det var en smule køligt tog jeg et par strømpebukser på indenunder. Kjolen er købt for noget tid siden, så jeg ved ikke om de stadig har den, men jeg elsker den friske røde farve. Senere i aften skal jeg til event, og der er planen også at have en leopard kjole på, dog det klassiske print. Jeg går åbenbart all in på leopard i den her uge, haha.

(Reklame): Jeg har det skønneste samarbejde med iDeal Of Sweden, som I nok allerede ved. For nogle dage siden modtog jeg denne lækre pung fra dem, det er deres ‘Chelsea Wristlet Velvet’ i farven sort. Den er perfekt til at bære både kort, nøgler og mobil. Hvis I også mangler sådan en smart pung, eller måske endda et mobil cover, så har jeg en rabatkode: IDESBMRS2. Den giver 20% rabat på deres hjemmeside. Happy shopping!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 Nelly favoritter - de fineste styles