COLOR RUN 2017

SÅ HAR BLOGGEN FÅET EN FACEBOOK SIDE!

skaermbillede-2017-05-23-kl-15-53-08

Hej alle sammen. Nu er der endelig kommet en facebook side til bloggen. Langt om længe, det er min skyld. Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor det har taget så lang tid for mig. Men her er den altså, håber I vil give den et like, så I er opdaterede hver gang der er et nyt indlæg. Jeg opdaterer selvfølgelig hver gang jeg har postet et nyt indlæg, eller har noget fedt at sige.

I kommer ind på min facebook side til bloggen: HER Vi ses derinde!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

8 kommentarer

 • Skønt!
  Det er altid rart at få opdateringer, så man kan følge med 😀

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en rigtig god idé med en Facebook-side til bloggen, det er jo lidt som et slags nyhedsbrev!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja, præcis. Det er altså en del bedre, at dele sine indlæg osv. et samlet sted, hvor folk ser det. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også inde at følge med nu 😀 Synes facebook er gået hen og blevet en meget bedre platform, at dele sin blog på. Min egen oplevelse, efter at begynde at blogge igen er, at bloglovin har ændret sig UTROLIGT meget; det er lavet så det nærmest går ind og “stjæler” alle dine besøg, hvis man klikker ind på et indlæg via deres side/app. :c
  Hvis du kunne tænke dig et facebook cover eller noget, står jeg gerne til rådighed, gratis 😀 Har lidt ekstra tid i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Hej Camilla, du har helt ret i det med Bloglovin, det er SÅ strengt, at ens besøg bliver stjålet på den måde. I starten brugte jeg nemlig meget Bloglovin, men ikke så meget mere, da jeg ikke synes det er fair, den måde det er på.
   Ej, det er rigtigt sødt af dig. Hvis du stadig har lyst, må du da gerne lave et facebook cover til mig 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin! Vil helt sikkert følge med :’) Altid godt med flere platforme for at nå ud til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Tusinde tak, det er jeg glad for! 🙂

   God dag til dig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLOR RUN 2017