MY ULTIMATE NAIL GUIDE

SÅDAN FÅR DU EN KÆRESTE⎪LÆRERIGT FOREDRAG AF KIRK RØNLER

//Reklame

kirk-roenlerUdfra overskriften tænker du sikkert ‘uh, hun har fået en sød kæreste, og vil dele alle hendes gode og hemmelige dating-råd med mig’ eller noget i den stil, og nej der må jeg desværre skuffe dig (og så alligevel ikke helt). Jeg vil nu hellere anbefale dig, at tage til et meget lærerigt og sjovt foredrag af Kirk Rønler.

Hvis du ikke ved hvem Kirk Rønler er, så vil jeg meget gerne fortælle dig lidt om hende. Kirk Rønler er foredragsholder, og er kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder i 2016 af Femina. Så mega cool, altså! Hun holder foredrag om dating så hvis du er single vil jeg anbefale dig at komme til et af hendes foredrag. Hun deler rigtigt meget ud af sig selv, og sit eget datingliv.

Dette foredrag er nok et af de mest inspirerende foredrag jeg nok har været til. Ikke nok med at Kirk gør det spændende, og sjovt at høre på hende fortælle, så deler hun også ud af sit eget datingliv (the good and the bad, the really really ugly ones, som hun selv siger). Og dét er det fede ved foredrag! At foredragsholderen også viser personlighed, ved at fortælle sine egne historier.

Det er så sejt, at Kirk tør at blotte sig selv fuldstændig, der blev nemlig talt om alt pinligt (sex, dates, pinlige hændelser osv).  Dette var en real øjenåbner for mig, da jeg tog en masse guldkorn med mig hjem, hvilket jo altid er så mega skønt.

Noget af det der ramte mig mest af alt ved foredraget, var da hun snakkede om listen. LISTEN alle kender. Man har en forventning om hvordan han skal være eller se ud, og dermed har man en liste, om det så er bevidst eller ubevidst. Kirk fortalte blandt andet, at intet fungerede fra hendes liste af, så hun begyndte at date de modsatte af hvad hun plejede. Hvilket også fik mig til at indse, at hun nok havde ret. Det der med at begynde at se og møde folk, som man ikke normalt ville gå efter. Og så var der det med, at man forventer at det er fyren der skal komme hen til os, piger. Men det omvendte ville altså også være nice! Som Kirk sagde, fyren vil jo bare se det som en kompliment, hvis en pige kom op til ham og spurgte ham ud, for eksempel. Det værste der kan ske, er vel bare at man kan få et nej? But life goes on.. Amen, altså jeg er så super duper glad for at jeg tog til dette foredrag af Kirk Rønler. Hun er en fantastisk foredragsholder, og udstråler bare så meget energi.

Faktisk afholder Kirk også et andet foredrag ‘Slut fred med din krop’, dette har jeg dog ikke været til. Men jeg kan da forestille mig, at det er mindst ligeså godt som dette. Værsgo’ at gå ind og læs mere om Kirk Rønler lige HER. Og vil du læse mere om dette foredrag (Sådan får du en kæreste), foregår det lige HER. Vi snakkes.

6 kommentarer

 • Kirk er virkelig en inspirerende og spændende kvinde! Jeg har været til hende slut fred med din krop foredrag som også bare var super godt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Uhhh, det lyder også virkelig som et godt foredrag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det som et spændende foredrag! Nu har jeg godt nok en kæreste, men det kunne da være lidt sjovt at høre!😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder godt!
  Jeg arbejdede som bartender med Kirk for 100 år siden ,det er sjovt at se hvor langt hun er kommet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY ULTIMATE NAIL GUIDE