20 film alle bør se

Sådan opbevarer jeg mine smykker

I sidste uge valgte jeg at rydde ud i mine smykker, da jeg havde alt for mange. Mange af smykkerne var enten billige, grimme eller helt farvet. Jeg har prøvet rigtig mange gange at billige smykker bliver helt sorte og sætter grønne aftryk på huden. Både ringe, øreringe og halskæder. Især de billige smykker fra H&M, hvilket er så ærgerligt, for de har mange penge smykker.

Så jeg valgte simpelthen at smide alle dem ud, som ikke var gode, og der var mange. Jeg endte derfor med meget få – men pæne og gode smykker.

Læs også: Bolig ønsker

Jeg manglede et samlet sted til alle mine smykker og mine iPhone covers – som allesammen er fra iDeal Of Sweden. Jeg fik et mega godt tip, som er denne ‘bakke’ eller hvad man kalder det som er fra IKEA, og passer til disse PAX skabe, som jeg jo har. Den ser pæn ud og passer perfekt, så den er jeg utroligt glad for. Jeg overvejer endda at købe flere, da der lige er plads til, at der kan ligge en ved siden af. Har I et smart system til jeres smykker?

Læs også: Yndlings øreringe fra Maanesten

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 film alle bør se