Mødested for bloggere og virksomheder (et nyt men godt site)

Sådan slipper du for alle de irriterende banner-reklamer

donuts-on-the-tableOkay, jeg har en ret god nyhed til Jer. Jeg har nemlig fundet den her sindssygt nice app, som gør det muligt at alle banner-reklamer på blogs, youtube og hvad det nu ellers måtte være, forsvinder. Hvis der er noget jeg hader allermest, når jeg sidder og læser en rigtig god blog, så er det alle de grimme og irriterende reklamer, som giver en dårligere oplevelse for mig. Jeg har selv lige downloadet appen, og den er god!

Appen kan I finde i Appstore, og hedder ‘AdBlock Master: Popup Blocker, Protect Browser’. Jeg ved at der selvfølgelig er et par forskellige apps derinde. Men dette er den app som jeg selv har downloadet, jeg har ikke prøvet de andre. Men de er sikkert ligeså god. Det giver bare en federe oplevelse for læseren, hvis man ikke skal glo på alle de møgirriterende reklamer. Så ville lige give Jer et lille søndags-tip. Håber I nyder denne dejlige dag!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødested for bloggere og virksomheder (et nyt men godt site)