Look Fantastic BareMinerals edition #LFBAREMINERALS og 20%

Sælger stadig mit tøj via en app

img_2598Okay piger, jeg vil snart gerne have solgt alt det jeg har sat til salg på appen. Blandt andet er denne smukke kjole sat til salg. Utroligt billigt. Appen hedder Zadaa, og kan hentes gratis. Læs eventuelt mit indlæg omkring det HER. Se om I kan finde mig derinde! Hint: Kig under ‘Discover’ (ikon: øjet), og rul ned til I finder mit navn. Så ville jeg blive glad, glad og glad. Nå, men jeg vil smutte til København nu. God torsdag!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look Fantastic BareMinerals edition #LFBAREMINERALS og 20%