Charming light bulbs over my bed⎪Interior idea

Se her hvis du mangler en praktikplads eller praktikant!

Sponsoreret af Praktikjobs.dk

skaermbillede-2017-10-10-kl-10-59-47Står du og mangler en praktikplads lige nu, så læs med her. Da jeg gik i skole var jeg selv i praktik både i 8.klasse og i 9.klasse. Det er en god mulighed for at finde ud af hvad der kunne være sjovt at arbejde med senere hen. Finde ud af hvilken retning man skal gå i. Jeg var i praktik først som fotograf hos én jeg kendte dengang. Bagefter var jeg så i praktik som journalist hos TV2 Sport. Og begge dele var mega fedt! Det er især fedt, fordi man kommer ud og prøver det af selv.

MEN inde på Praktikjobs.dk er der rig mulighed for at finde en praktikplads, og de opdaterer løbende. Lige nu er der bl.a. praktikjobs hos PIECES, DR og SPIS BEDRE. Og man kan altså finde praktikpladser i hele Danmark, om man så bor på Fyn, København og så videre.

Hvis du selv står og mangler en praktikant, er dette også stedet for dig. Man kan nemlig også finde praktikanter. Så klik HER. Mega smart!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

 • Det er super fedt 😀 Jeg er dog sikker på, at det ikke kun er for8. 9. klasser, men også andre under uddannelse? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja, det er det. Det kan godt være, at jeg ikke lige fik skrevet det klart i indlægget. Men jo det er for alle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt 🙂
  Ærgerligt at det ikke eksisterede før i tiden da jeg havde brug for det 🙂
  Godt tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Man bliver bare klogere og klogere på nye idéer. Jeg kunne også godt havde brugt det! ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er smart 🙂 Jeg har godt nok ikke selv brug for en, men det er smart at der er blevet lavet sådan en oversigt nu – det ville jeg da gerne have brugt den gang jeg gik i 9 klasse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charming light bulbs over my bed⎪Interior idea