10 ting jeg vil lave i december

Se mine nye og seje støvler

Reklame // Produktet er modtaget i gave

p1010175 I fredags var jeg på posthuset for at hente en pakke, som jeg har ventet spændt på. Nemlig disse vildt fede sko fra Tommy Hilfiger, som er fra Footway. Footway er en hjemmeside som sælger en masse sko fra forskelle brands. Og så kommer de altså rimeligt hurtigt efter man har bestilt dem.

Disse sko er shiny i udseendet, og giver lidt et gummistøvle-udtryk, synes jeg. Men jeg er ret vild med det, og især den guld lynlås der er i siden. De koster 847 kroner, og I kan finde dem lige HER. De er desuden også vandtætte, så de kan heldigvis bruges i regnvejr!

Jeg har allerede rocket dem i 2 dage nu og kommer helt sikkert til at gøre det endnu mere endnu! Hvad synes I?

p1010171 p1010172

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i december