Weekend reading

Serie søndag – 3 gode serier som du skal se hvis du elsker indretning og hjem

Jeg elsker huse, og jeg elsker især det indvendige – nemlig indretningen. Derfor kan jeg heller ikke vente til den dag det bliver min tur, og at jeg skal indrette mit helt eget sted. Dét der med at sætte sit eget præg, og gøre hjemmet til sit sted, er noget jeg ser virkelig meget frem ti. Så de sidste 2 uger har jeg formået at se hele 3 serier der har med indretning eller huse at gøre!

Læs også: Kom direkte tilbage til 90’erne med denne serie

The world’s most extraordinary homes
Et britisk vennepar (Caroline & Piers) rejser verden rundt, for at få et kig på nogle af verdens mest spændende og ‘ekstra’ hjem. Om de så er blevet bygget ind i siden af en klippe, ligger i en skov, oppe på toppen af et bjerg eller er skjult under jorden. Hvert afsnit er har en overskrift, så man har mulighed for at vælge efter det man godt kunne tænke sig at se. Det er en meget inspirerende serie, og husene er filmet utroligt smukt. Det var denne serie som fik mig til at se endnu flere indretnings-serier.

Stay here
Jeg blev meget hooked efter at have set et par afsnit af denne serie. Jeg fik lyst til at tage rejse til USA (hvor serien i øvrigt bliver filmet) og bo et af stederne et par dage. Serien handler nemlig om en indretningsdesigner og en ejendomsmægler, der forvandler udlejningsboliger til noget der ligner et hotel. Ejerne lejer nemlig deres boliger ud til gæster og turister. Alle stederne ser kedelige ud til at starte med, men efter ekspertenes hjælp kommer det til at se flot ud (som I sikkert godt kan regne ud)…

I own Australia’s best home
3 eksperter tilbringer 24 timer i nogle af Australiens mest udsøgte og fantastiske huse. Vi kommer med på opdagelse gennem hele huset og hører om dens historie. I hvert program ser man 3 helt forskellige huse, og så er det meningen at seerne skal stemme på deres yndlings. Dem med flest stemmer kommer i finalen, og der bliver fundet Australiens bedste hjem. Efter at have set programmet, fik jeg den vildeste lyst til at tage til Australien, for holy moly det ser dejligt ud!

Jeg håber at I kunne bruge indlægget til noget, og let me know hvis I har andre indretnings-serier man bare SKAL se på Netflix. Nu vil jeg lave mig en varm kop kakao og se en smule af 5. sæson af Suits.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend reading