Erdem x H&M - mine favoritter

Shoes under 700 DKK

sko-collage

1) Sorte ankel sko 664 kroner 2) Røde ankel støvler 460 kroner 3) Leopard støvler 460 kroner 4) Blå velvet støvler 306 kroner 

Jeg fik lige lyst til at sige god fredag aften til jer alle sammen. Og ved denne lejlighed kan jeg da lige hurtigt vise nogle sko til under 700 kroner. Til efteråret og vinteren må der gerne komme lidt farve i garderoben, synes jeg. Derfor har jeg selvfølgelig fundet disse smukke farverige (undtagen det første par, som er sorte!) støvler/sko. Jeg mener, at det er nogle man sagtens kan gå i nu, selvom nogle af skoene har hæl på. Men det ser altså pisse stilfuldt ud, og jeg har helt forelsket mig i de røde støvler! Nåmen, håber I får en dejlig aften og weekend!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Erdem x H&M - mine favoritter