Se her hvis du mangler en praktikplads eller praktikant!

Sjove og unikke plakater til hjemmet

Indlægget er sponsoreret af hipd.dk & citatplakat.dk

skaermbillede-2017-10-11-kl-13-25-54Det forårNemt.Kald det kager’lighed!Gi’ mig kaffe inden jeg går a’mokka!

Hipd.dk er hjemmesiden med plakater med sjove jokes, vittigheder og ordspil!
Hvis du er vild med platte far-jokes, lamme vittigheder eller et ret åndssvagt ordspil, så er dette nok lige noget for dig. Der sættes nemlig kulør på tilværelsen og det hele bliver lige lidt sjovere med disse plakater hængende på væggen. Det er sådan set lidt lige meget hvem man er, om man er ung eller gammel osv. man kan ikke undgå at blive en smule glad og smilende af disse plakater. Jeg synes den med træstammen ‘Kald det kager’lighed’ er ret herlig! Hipd.dk har et hav af unikke plakater!

Citatplakat.dk er hjemmesiden med plakater med tidens bedste danske citater!
Med disse citater hængende på din væg, vil du helt sikkert få et godt grin. Citatplakat vil nemlig helt vildt gerne bringe et smil frem, og skabe liv i hverdagen. Selv på de kedeligste dage. Plakaterne passer for det meste ind i danskernes hjem, da plakaterne er udviklet i et simpelt grafisk udtryk med en smule detaljer, som gør at det ikke bliver for meget. Plakaterne er fuld af humor, hvilket vil sige, at du kan give disse plakater som en gave til en hvilken som helst person, eller begivenhed. Perfekt til kvinden eller manden som alligevel har alt. Jeg nød selv at kigge alle plakaterne igennem, og fik mig en god griner. Citatplakat for dig som har lyst til at få en god dag!

Plakaterne er delt op i temaer, som gør det mere overskueligt.

Grafiske plakater: Originale grafiske citatplakater er designet så humor og design går hånd i hånd. Med den simple grafiske tegnestil skabes tidsløse, men sjove plakater. Fx Olsen Banden plakater, og Gulddreng plakater (som den I ser på collagen ‘Nemt.’)

Simple plakater: De simple plakater er skabt til at give den helt minimalistiske nordiske stil et friskt pust med en god portion humor, dog uden at gå på kompromis med de helt stilrene linjer. Citater som fx. Egon Olsen og Tobias Dybvad.

Komplet plakater: De “komplette” citatplakater, tager alle de bedste citater fra dine yndlings film og samler dem på én plakat. Komplet plakaterne er til dig der ikke kan beslutte dig for et enkelt citat, men bare må eje dem alle! Citater fra fx. Blinkende Lygter og Olsen Banden

Jeg synes nogle af plakaterne er ret nice, og giver et virkeligt fedt pust til hverdagen!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se her hvis du mangler en praktikplads eller praktikant!