LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX APRIL 2017 REVIEW⎪NATURAL BEAUTY

SKAL DU TIL COLOR RUN, MEN IKKE HAR KØBT BILLET ENDNU? – FÅ RABAT MED MIN KODE

Jeg håber at I alle sammen nyder påsken! Jeg ligger i hvert fald her på sofaen med en kop kakao, og skal til at se en film på Netflix. Jeg var til påskefrokost i går, så i dag er bare ren hyggedag for mit vedkommende.

Men jeg har været så heldig at have skaffet Jer læsere en rabatkode til Color Run, som kommer til København d. 20 maj (Valbyparken). Rabatten lyder på 20%, hvilket ikke er helt dumt. Tryk ind på mit link, og tilføj koden:

LINK: HER
KODE: SIMONEKRONBORG

God fornøjelse, og så kan det jo være at vi ses til løbet!

color-ruuuuunFølg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX APRIL 2017 REVIEW⎪NATURAL BEAUTY