weekend reading

Skønne julegave ideer til ham, hende + børn

Reklame // Indlægget er lavet i samarbejde med Coolstuff

Jeg er røvspændt på december måned, som indhenter os inden længe. Ikke nok med december, glæder jeg mig meget til jul. Og noget af det værste der altid er en ‘struggle’ for mig er, at finde gaveønsker. Mit dilemma er stort set altid, at jeg ingen idé har om hvad jeg skal ønske mig den kommende jul. Og sådan er det hvert år.

Mine ønsker ender altid op med at være tøj, smykker eller parfumer. Det er bare det letteste at skrive på listen, når man alligevel ikke føler at man mangler noget. Kender I det? For at gøre valget en smule nemmere for jer mht. julegaveidéer har jeg teamet up (endnu en gang) med Coolstuff. De har en rigtig fin ‘julegave’-kategori, hvor man kan finde alverdens sjove, skøre og fine ting, som ville egne sig godt til at give i gave juleaftensdag.

Jeg elsker jo at spille både brætspil og kortspil, i det hele taget nok alle former for spil. Jeg hygger mig med at sidde med familien eller vennerne og grine over et sjovt spil en sen hverdagsaften. I den forbindelse har jeg modtaget 2 quiz-spil. Det ene spil hedder ‘Hvem i dette rum’ – og er perfekt til festen eller en aften med vennerne. Kortet bliver læst op, og så peger alle på den person som påstanden passer til. Spørgsmålet kan for eksempel være: “Hvem i dette rum har prøvet at bo på et femstjernet hotel?” eller “Hvem i dette rum har den mest sexede forælder?”. Det kan købes her.

Det andet spil jeg modtog hedder ‘Sig det samme’ – og sætter enhver fest i gang! Det gælder om at svare det samme som dine modspillere, og jo flere der svare det samme, jo flere point får man. På kortene kan der blandt andet stå “Navn på en pizza”, “Et produkt i supermarkedet” eller Et engelsk fornavn med H”. Det kan købes her.

Jeg har spillet begge spil med min familie, og det er såååå grineren. Hvem elsker ikke et godt grin? 🙂

Noget andet man også altid kan bruge, er futter. Jeg har simpelthen valgt de sejeste sutsko (hvis jeg selv skal sige det!), nemlig disse Harry Potter Hogwarts Express sutsko. Jeg er den person, som altid fryser om tæerne – også selvom jeg har sokker på. Og derfor synes jeg, at de her røde Harry Potter sutsko var et must-have (og en god julegave!). De kan købes her.

1/ Miniespresso 2/ Popcornmaskine 3/ Minikøleskab 4/ Suit 5/ Fuji Instax Mini 6/ Vaffeljern

Derudover har jeg fundet 6 forskellige ting på Coolstuff’s hjemmeside, som jeg synes ville være den perfekte julegave. Miniespressoen er mega smart, og helt klart et hit hos de kaffeelskende. Popcornmaskinen har jeg selv engang haft, og det er jo en skøn opfindelse, så man kan lave sine egne popcorn derhjemme. Fuji kameraet har jeg også selv både i pink og hvid, og jeg elsker at man kan skabe minder med det samme, da den printer billedet ud idet du har taget det.

Man kan finde alverdens skøre, og fede ting på Coolstuff, endda til ham, hende og til børn. Så det ville helt sikkert være et kig værd. #Bloggersdelightplus

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend reading