THE PMS PACKAGE, MONTHLY SUBSCRIPTION BOX

SNAK OM HÅR + KUNG FU PANDA

tumblr_oa1pqcZg581smsfw8o1_500

Min morgen startede i morges kl 08.45, ved at min morfar kom på besøg, da han bl.a. skulle hente nogle af sine maler-ting, da vi har fået malet vores hus udvendigt. Jeg vil lige sige at jeg er A-menneske, da jeg står tidligt op hver morgen, i dag stod jeg for eksempel op kl 7, jeg kan simpelthen og har desuden heller ikke lyst til at sove længe. Jeg elsker morgener, synes det er så hyggeligt. Er I A- eller B-mennesker?

Min familie og jeg tog ind til København. Da jeg skulle ind og snakke med en frisør, i frisør-salonen Kongestolen, på Gammel Kongevej. Jeg kunne nemlig godt tænke mig at prøve noget nyt med mit hår, så jeg skulle lige snakke med hende om hvad det ville koste. Det er meningen at jeg vil have farvet mit hår, så det er mørkt for oven og ligesom fader ud i noget lyst, hvis I forstår hehe (se billede her). Hvilket kræver 2 farvninger + en klipning. Det ville hun have 2000 kr. for. Jeg tænkte bare, hold da op! Det synes jeg virkelig er dyrt… Er jeg den eneste, der synes det er dyrt at gå til frisøren? Heldigvis har jeg min egen frisør, som kommer hjem til mig, når jeg skal have ordnet mit hår, så hende tror jeg bare at jeg holder mig til, haha, da det også er billigere. Meget billigere.

Nå, men én af hoved-årsagerne til, at vi tog ind til København, var at min familie og jeg skulle se “Kung Fu Panda”, hvilket vi glædede os helt vildt til! Min far havde nemlig fået nogle gratis bio billetter + sodavand og popcorn billetter. Slet ikke dårligt! Nu har jeg set alle filmene fra Kung Fu Panda, og jeg siger jer, at 3’eren altså er vildt sjov, meget sjovere end forventet! Desværre er den stort set udgået fra alle biografer, så man skal være hurtig til at booke i Palads, hvis man lige vil nå det! Har I set Kung Fu Panda?

Dette var min rigtig hyggelige lørdag, håber også I nyder den!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: My morning began this morning at 8:45 because my grandfather came to visit, since he also had to pick up some of his painter-things, because we have been painted out house. But that is fine with me, cause I’m used to wake up at 7.00 in the morning, I don’t want to sleep the day away, haha. I love mornings, they’re so cosy, I think.

My family and I went to Copenhagen. Because I wanted to talk to a hairdresser, in the salon, called “Kongestolen”. Because I want to try something new with my hair, so I had to talk to her about the price. I will get my hair coloured , so it is dark brown at the top, and fades out to something brighter, if you know what I mean, hehe (see picture here). Which requires 2 colourations + a haircut. It would costs 2000 kr. (danish). I just thought inside myself, oh boy! That is really expensive, I think! Am I the only one who thinks it is expensive to go to the hairdresser? Luckily, I have my own hairdresser, who comes home to me, when I need to get my hair done, I just think that I will stick to her, haha. Since it is so much cheaper. Much cheaper.

Well, one of the main reasons why we went to Copenhagen was that my family and I had to see the movie in the cinema “Kung Fu Panda”, which we were really excited about! My dad had in fact got some free cinema tickets + soda and popcorn tickets. Not bad! Now I’ve seen all the movies of Kung Fu Panda, and I will say that this one, is so funny! Have you seen it?

This was my very nice Saturday, hope you enjoy yours!

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PMS PACKAGE, MONTHLY SUBSCRIPTION BOX