VSCO filter settings for better Instagram photos (These ARE the best)

Snapchat eller Insta story – Hvad er bedst?

skinnydip london coversOkay, som I alle sammen nok godt ved, er der både snapchat, og derefter kom Insta story. Før i tiden brugte jeg derfor snapchat hver dag HELE døgnet rundt. Mine venner druknede nok i snapchats fra mig. Og jeg elskede det også. Det var ligesom den eneste platform hvor man kunne poste live billeder, så folk kunne kigge med. Men nu hvor både Instagram og faktisk også Facebook har det, føler jeg ikke rigtigt at snapchatten er så interessant mere. Jeg hader virkelig at indrømme det, fordi snapchat havde min fulde opmærksomhed før.

Nu er jeg begyndt at bruge Insta story en del til gengæld, og dermed ikke snapchat så meget mere. Nogle gange prøver jeg endda at poste begge steder, men det tager også bare rigtigt langt tid i længden. Så nu heller jeg måske lidt mere til insta story, hvad kan I bedst lide?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

 • Jeg bruger selv insta story primært. Men kigger på Snapchat fra andre også ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger aldrig snapchat mere. Jeg har kun app’en, da min mand en gang i mellem sender billeder. Ellers bruger jeg kun insta story – det er bare så meget nemmere, når jeg alligevel er på instagram hele tiden 😉

  http://kaffeogkjoler.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke selv prøvet insta story – men jeg kan godt lide, at tingene bliver der. Så vist, jeg er informeret har man muligheden for at gemme sin insta story.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VSCO filter settings for better Instagram photos (These ARE the best)