Økologisk hud- og hårpleje⎪John Masters Organics

Softdrink med matcha te⎪Den første i Danmark

Reklame // Produkterne er modtaget i gave

I skrivende stund har jeg sat mig i sofaen med en af mine nye matcha-drikke og en god film. Vi kender allesammen sikkert godt den der varme matcha-te drik, som kan fås på alverdens caféer. For at være ærlig har det aldrig rigtig sagt mig noget, udover at det er pænt at kigge på. Men jeg er åben overfor nye ting, og jeg modtog i sidste uge denne ‘kolde’ matcha-te drik, nemlig disse softdrinks. De bliver kaldt Seicha Matcha, og er de første i Danmark.

Det ligner en helt almindelig limonade eller sodavand, men dog med matcha-smag, og er lavet på det fineste matcha-te. Drikken kan købes i 3 varianter; Matcha lime, Matcha grapefrugt og Matcha ingefær. Hver flaske indeholder 1,3 gram matcha te, hvilket er mere end det normale for at få den fulde effekt af en matcha kur. Jeg må indrømme, at den med grapefrugt helt klart er min yndlings. Den ville jeg sagtens kunne sidde og hygge mig med en aften!

Matcha te er efterhånden blevet ret populært verden over, og det er netop fordi det er så sundt at indtage. For lige at få det på det rene betyder matcha “knust te”. Kroppen får en god og naturlig energi, og indeholder derudover også antioxidanter hvilket er med til at vedligeholde ens immunforsvar.

Som sagt er den med grapefrugten min yndlings (indtil videre), og den nye (japanske) softdrink kan fås i Normal samt hos udvalgte restauranter og caféer. Ser de ikke spændende ud? #Bloggersdelightplus

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk hud- og hårpleje⎪John Masters Organics